вівторок, 14 березня 2017 р.

Вчителі-зарубіжники в гостях у Ванжулівській школі


    10 березня 2017 року вчителі зарубіжної літератури, учасники районного семінару-практикуму відвідали Ванжулівську ЗОШ І-ІІ ступенів.

     Гостей  зі словами-вітаннями та хлібом радо зустріла шкільна дітвора.  Вчитель Бригадир Любов Ростиславівна запросила на показовий урок - мандрівку із зарубіжної літератури у 5 клас з теми "Образ Аліси, світ її уяви та захопливі пригоди у творі "Аліса в країні див". Урок був цікавим, творчим та креативним. Вчитель Вітрук Галина Сергіївна запропонувала переглянути літературний етюд "Кохання безкрає помчить наші душі увись...". Старшокласники школи декламували зразки класичних творів зарубіжної літератури, у яких оспівується величне почуття кохання. Приємно було разом з учнями бачити вчителів школи Володимира Юрійовича Шевчука (музичне мистецтво),  Воловнік Надію Анатоліївну (поч. класи) та Охнівську Тетяну Миколаївну (іноземна мова), які задушевно і проникливо співали пісні про кохання.
      Вчителі-словесники обгоровили проблему шляхів та методів формування читацької коипетентності учнів у процесі вивчення творів зарубіжних письменників. 
             Вчитель Бережанської ЗОШ І-ІІ ступенів Дробоцька О.І. поділилась з колегами напрацюваннями з теми "Використання ігор на уроках зарубіжної літератури".Учасники заходу щиро вдячні дирекції та вчителям Ванжулівської школи на належно підготовлені та проведені заходи, можливість побувати у їхній альма-матері та бажають їм творчих пошуків та наснаги у педагогічній діяльності.

                                                        Неоніла Дзюба, методист Лановецького РМК





Немає коментарів:

Дописати коментар