понеділок, 17 жовтня 2016 р.

05 жовтня 2016 року відбулося засідання  районної творчої лабораторії  вчителів зарубіжної літератури на базі Буглівської ЗОШ І-ІІІ ступенів з проблеми "Полікультурна компетентність вчителя як один із ключових стандартів сучасної освіти".У рамках роботи творчої лабораторії учасники здійснили пізнавально-екскурсійні маршрути у міста Кременець та Вишнівець.
"Польський геній кременецької землі" - так називалась тематична екскурсія у літературно-меморіальний музей Юліуша Словацького, визначного сина польського народу. Народившись у Кременці, все життя Словацький прожив далеко за межами рідної землі. Музей у Кременці - красива будівля, яка, на перший погляд, нічим не вирізняється з-поміж інших архітектурних споруд міста - єдиний у всьому світі музей одного життя... Життя відомого польського поета Юліуша Словацького. Доглянуте подвір'я, дві берізки, посаджені ще в далекому 1969 році Миколою Бажаном та Ярославом Івашкевичем, а серед них спрямований у вічну далину погляд великого поета, увічненого у високій скульптурі.
"Українське бароко і європейський контекст" - таку назву мала тематична екскурсія у палацовий комплекс князів Вишневецьких у смт. Вишнівець. Ця споруда і надалі заховує у собі чимало таємниць національної
 історії, які ще потрібно розгадати нащадкам.

















Немає коментарів:

Дописати коментар