середу, 28 жовтня 2015 р.


22 жовтня 2015 року у Вербовецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено засіданння районної творчої групи вчителів української мови та літератури  з проблеми "Технологія особистісно зорієнтованого навчання на уроках української мови та літератури ". Метою засідання було 
систематизувати знання педагогів про особистісно зорієнтоване  навчання, ефективність його використання на уроках української мови та літератури, з'ясувати особливості структури   особистісно зорієнтованого уроку,  методів та прийомів на такому уроці.
        Учасників творчої групи гостинно зустріли директор навчального закладу Герасимчук Руслан Володимирович та заступник, учитель вищої категорії Босак Люба Яківна.
У процесі роботи вчителям було запропоновано урок з української літератури в 11 класі на тему "Ю. Яновський. Роман у новелах «Вершники». Багатство змісту, досконалість художньої форми. Новели «Подвійне коло», «Дитинство» і «Щаланда в морі», який майстерно провела Люба Яківна. Упродовж уроку було глибоко проаналізовано зміст та художні особливості новел, з"ясовано проблематику, наголошено на актуальності порушених проблем.
    Глибоко зворушив присутніх мистецький захід, підготовлений Босак Л.Я., на тему «Лише поезія та музика так возвеличують любов…». Майстерне компонування музики, поезії, компютерних презентацій у поєднанні із глибокою змістовністю створили атмосферу творчості, щирості та глибокого ліризму. 
     Побажаємо вчителям-філологам Вербевецької ЗОШ І-ІІІ ступенів і надалі творчої наснаги, плідної праці і невтомних пошуків удосконалення.

Неоніла Дзюба, методист Лановецького РМК


Немає коментарів:

Дописати коментар